Ohjelmisto

Kaiken takana on nainen

Eppu Nuotio ja Tiina Brännare
Esitysajat: Kesällä 2022, tarkat ajat ilmoitetaan myöhemmin
Ohjaus: Jarmo Hämeranta
Muusikot: Ilmoitetaan myöhemmin
Äänet ja valot: Ilmoitetaan myöhemmin
Lippujen hinnat: Ilmoitetaan myöhemmin

Koronapandemian vuoksi kyseisen näytelmän esitykset on siirretty kesälle 2022.

Laulunäytelmä on Matin ja Tepon musiikin ympärille kirjoitettu parisuhdekomedia, jossa käsitellään huumorin keinoin naisten ja miesten eroavuuksia.

Lipunmyynti näihin esityksiin aloitetaan keväällä 2022, ja lippuja myy Ennakkolippu.com. Esityspaikkana on tuttuun tapaan Pyynikkilän kesäteatteri. Lisää tästä näytelmästä myöhemmin.

Korona-ajan poikkeusjärjestelyt

Seuraamme aktiivisesti koronavirustilannetta ja noudatamme Pirkanmaalla annettuja suosituksia. Toistaiseksi tilanne Ruovedellä on ollut verrattain hyvä, mutta viruksen leviämistä ei ole vielä saatu pysäytettyä.

Syksyn Poltetun oranssin esityksissä istumapaikkojen määrää salissa on rajoitettu ja tuolien asettelussa noudatetaan turvaetäisyyksiä. Käsiä on mahdollisuus desinfioida useammassa pisteessä. Kahviossa tuotteet tarjoillaan ja istumapaikat sijoitetaan väljästi. Suosittelemme maskien käyttöä esityksessä.

Tärkeää on, että näytöksiin tullaan täysin terveinä ja annettuja turvaohjeita noudatetaan. Näin voimme kaikki nauttia teatteriesityksistä ja pysyä terveinä.

Poltettu oranssi

Eeva-Liisa Manner

Näytelmän tapahtumat sijoittuvat 1900-luvun alkuun pikkukaupungin porvarilliseen maailmaan. Sodan uhka huokuu ilmassa, ja ihmiset ovat levottomia. Näytelmän keskiössä ovat psykiatri, nahkatehtailija, tämän vaimo ja heidän nuorin lapsensa, joka vetäytyy omaan maailmaansa, puhuu outoa omaa kieltään ja näkee miehet päättöminä. Mannerin runollinen klassikkonäytelmä hehkuu värejä, intohimoa ja elämänjanoa, ja se asettaa kyseenalaiseksi käsityksemme rakkaudesta ja normaaliudesta.

Ensi-ilta: su 3.10 klo 15.
Muut esitykset: pe 8.10. klo 19
la 9.10. klo 15
su 10.10. klo 15
to 14.10. klo 19
pe 15.10. klo 19
su 17.10. klo 15
to 21.10. klo 19
la 23.10. klo 19
Ohjaus: Veera Herranen
Musiikki: Anna Papinsaari
Äänet ja valot: Petrus Sipinen
Lavastus: Veera Herranen ja Anna Papinsaari
Rooleissa: Eetu Suuripää, Hannele Moksunen, Anne Hackman, Harri Suuripää, Eissi Kauppinen
Lippujen hinnat: 20 euroa, ei alennuslippuja
Lippujen varaus: teatteri@ruovedenteatteri.fi tai
040 773 4308/Anne Hackman