Ohjelmisto

Kaiken takana on nainen

Eppu Nuotio ja Tiina Brännare
Esitysajat: Kesällä 2022, tarkat ajat ilmoitetaan myöhemmin
Ohjaus: Jarmo Hämeranta
Muusikot: Ilmoitetaan myöhemmin
Äänet ja valot: Ilmoitetaan myöhemmin
Lippujen hinnat: Ilmoitetaan myöhemmin

Koronapandemian vuoksi kyseisen näytelmän esitykset on siirretty kesälle 2022.

Laulunäytelmä on Matin ja Tepon musiikin ympärille kirjoitettu parisuhdekomedia, jossa käsitellään huumorin keinoin naisten ja miesten eroavuuksia.

Lipunmyynti näihin esityksiin aloitetaan keväällä 2022, ja lippuja myy Ennakkolippu.com. Esityspaikkana on tuttuun tapaan Pyynikkilän kesäteatteri. Lisää tästä näytelmästä myöhemmin.

Korona-ajan poikkeusjärjestelyt

Seuraamme aktiivisesti koronavirustilannetta ja noudatamme Pirkanmaalla annettuja suosituksia. Toistaiseksi tilanne Ruovedellä on ollut verrattain hyvä, mutta viruksen leviämistä ei ole vielä saatu pysäytettyä. Ilmoitamme sivustollamme ennen esityksiä, millaisiin varotoimenpiteisiin olemme ryhtyneet.

Tärkeää on, että näytöksiin tullaan täysin terveinä ja annettuja turvaohjeita noudatetaan. Näin voimme kaikki nauttia teatteriesityksistä ja pysyä terveinä.

Poltettu oranssi

Eeva-Liisa Manner

Näytelmän tapahtumat sijoittuvat 1900-luvun alkuun pikkukaupungin porvarilliseen maailmaan. Sodan uhka huokuu ilmassa, ja ihmiset ovat levottomia. Näytelmän keskiössä ovat psykiatri, nahkatehtailija, tämän vaimo ja heidän nuorin lapsensa, joka vetäytyy omaan maailmaansa, puhuu outoa omaa kieltään ja näkee miehet päättöminä. Mannerin runollinen klassikkonäytelmä hehkuu värejä, intohimoa ja elämänjanoa, ja se asettaa kyseenalaiseksi käsityksemme rakkaudesta ja normaaliudesta.

Esitysajat: syksyllä 2021, tarkat esityspäivät ilmoitetaan myöhemmin
Ohjaus: Veera Herranen
Musiikki: Anna Papinsaari
Äänet ja valot: Petrus Sipinen
Rooleissa:

Eetu Suuripää, Hannele Moksunen, Anne Hackman, Harri Suuripää, Eissi Kauppinen

Lippujen hinnat:

20 euroa, ei alennuslippuja